NL-leert-door met ontwikkeladvies

Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen per 1 augustus kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee krijgen mensen zicht op de mogelijkheden die er voor hen zijn op de huidige arbeidsmarkt. Is het nodig om je bij te scholen, liggen er voor jou kansen in een andere sector of zit je goed op je plek? Dat zijn vragen waar de loopbaanadviseur mee kan helpen. Mensen kunnen zich daardoor beter voorbereiden op een mogelijke overstap naar ander werk. Door de coronacrisis verandert de economie namelijk fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen. Het kabinet wil mensen helpen om zich aan te passen aan die nieuwe realiteit.

Voor dit ontwikkeladvies kan je bij mij terecht! Ik help je zicht te krijgen op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor je zijn. Ook kan ik je ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Dit doe ik onder andere door gebruik te maken van de KernTalentenanalyse. Aan het einde van het traject heb je een blauwdruk van jouw KernTalenten waarmee een ontwikkelplan gemaakt wordt. In dit plan zetten we samen die acties die bij uitstek bij jou passen om beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Iedereen tussen 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van deze mogelijkheid. Het ministerie van SZW verwacht dat zo’n 20.000 mensen de komende maanden gebruik zullen gaan maken van deze regeling! Let wel de pot is niet oneindig groot en op is op. Om mee te doen, hoef je je alleen aan te melden bij mij.

Neem contact op!

Bel mij via 06-51148393 of gebruik het contactformulier.