Ervaringsverhalen

Het heeft me weer waardevolle inzichten in mezelf gegeven. Inzicht in mijn valkuilen, maar ook dat ik toch goed op weg ben met mijn kerntalenten in te zetten en de mindere talenten uit te besteden. Voor mij een waardevolle steun in de rug waar ik weer op teruggrijp als ik even wil weten waarom het niet zo soepel loopt…

Ellen (10 november 2014)

Wat de kerntalenten-analyse me heeft opgeleverd is dat ik helder heb gekregen waar mijn kracht zit en welke werkzaamheden bij me passen. Ik ben een idealist en gericht op het verbeteren van de wereld. Soms voelt mijn doel zo belangrijk dat ik niet merk dat ik de taak die ik op me neem eigenlijk stomvervelend vind om te doen. Na het doen van de kerntalenten-analyse kan ik beter onderscheiden of ik iets doe omdat ik het belangrijk vind of omdat het bij me past er energie van krijg en ik er mijn ei in kwijt kan. Dank je wel voor je inzichten Pauline.

Marieke (19 januari 2015)

Hartelijk dank voor het Kerntalenten analyse verslag dat je me toestuurde!
Ik heb het gelezen en tot me door laten dringen. Het meeste is wel herkenbaar, in die zin dat er veel puzzelstukjes op z’n plaats vallen, maar is door jou verrassend in een nieuwe context voor mij gezet. Alles bij elkaar vond ik het wel veel, veel KernTalenten die sterk zijn, daar moet ik m’n weg nog wel in vinden.

Joanne (21 januari 2015)

Ik leerde Pauline kennen tijdens een netwerkbijeenkomst en er was direct een klik. Ik begeleid talenten, zij analyseert talenten! Een afspraak was snel gemaakt, ik was erg benieuwd. In een interview nam ze de vragenlijst met me door die ik vooraf online had ingevuld. Dat ze precies weet waar je het over hebt vond ik heel prettig. Het verslag met alle kerntalenten kreeg ik iets later met hier en daar wat uitleg. Het bijzondere is, dat nu ik veel preciezer weet welke kerntalenten ik heb, ze ook veel sterker tot uiting komen. Ik kan ze heel gericht toepassen. Het interview was al een tijd terug, maar ik merk het positieve effect nog dagelijks. Echt een aanrader om met haar aan de slag te gaan als je meer inzicht en vooral meer verbinding wilt met je kerntalenten!

Maaike (6 februari 2015)

Ik ben erg blij dat ik de kerntalentenanalyse bij Pauline heb gedaan en erg tevreden over het resultaat. Pauline heeft de spijker op zijn kop geslagen met het benoemen van mijn kerntalenten en het biedt me een prima houvast voor het verder invullen van mijn loopbaan. Dank je wel!

Annelies (29 juli 2015)

wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb, zeg!! De analyse heeft de inzichten geleverd om erg veel uit mijn leven tot nu toe te verklaren. Ik ben van onbewust naar bewust onbekwaam gegaan met zo veel dingen en heb zin de stap naar bewust bekwaam te maken. Alvast nog een keer bedankt voor de analyse. Life changer!!

Martijn (13 december 2015)