Over Pauline Coret

Profielfoto 1 kleinMijn naam is Pauline Coret en ik ben de KernTalentenanalist achter KernKompas.

Na mijn afstuderen ben ik de verzekeringsbranche ingerold en heb daar in ongeveer 15 jaar tijd heel veel verschillende bedrijven van binnen gezien en ook veel verschil­lende soorten functies gedaan. Nooit had ik echter het gevoel helemaal op mijn plek te zitten en altijd knaagde er iets, zonder dat ik er een vinger op kon leggen wat er nu precies niet klopte.

Sinds 2013 ben ik coördinator van het HB café in Delft en ontmoet ik veel hoog­begaafde volwassenen. Ik zie bij deze mensen dat zij regelmatig worstelen met de vraag: ‘waar ben ik nu eigenlijk goed in en waar word ik nu blij van?’ Ik herkende deze vragen ook voor mezelf en ben op zoek gegaan naar een methode om daar meer inzicht in te krijgen.

Ik heb het boek Beken(d) talent gelezen van Danielle Krekels en ik was gelijk heel enthousiast over de door haar ontwikkelde methode, de KernTalentenanalyse. Dit is een methode die goed bij mij past en daarom heb ik bij Frans Corten van Werk en waarde de opleiding tot KernTalentenanalist gevolgd. De opleiding heb ik met goed gevolg afgerond, waardoor ik mij nu erkend KernTalentenanalist mag noemen.

Ik kijk er heel erg naar uit om met jou aan de slag te gaan en je KernTalenten samen te ontdekken!

Daarnaast heb ik begin 2018 mijn opleiding bij Pets4care tot Dog Assisted Coach afgerond. Waardoor ik mijn dienstverlening heb kunnen uitbreiden met coaching en loopbaanbegeleiding.

Mijn KernTalenten in vogelvlucht: Mijn fantasie kent geen grenzen en ik ben creatief. Ik heb een enorm brede belangstelling, waardoor ik heel nieuwsgierig en leergierig ben. Ik hou ervan om analytisch te denken om zo problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Ik bijt me dus graag vast om jouw KernTalenten zo goed mogelijk boven tafel te krijgen! Ik hou van uitdaging en avontuur en ik ben graag verantwoordelijk voor mijn eigen beslissingen. Ik hou ervan om het beste bij mensen naar boven te halen en geniet ervan om mensen op te zien bloeien, wanneer zij hun eigen kracht gaan ontdekken.