Voor werknemers, ZZP-ers en werkzoekenden

SEOplanter https://www.flickr.com/photos/seoplanter/7460435124/Waar ben ik als werknemer, ZZP-er of werkzoekende goed in?

Ik denk dat er veel mensen zijn die dit zichzelf regelmatig afvragen. Wellicht jij ook? Heb jij ook wel eens het gevoel dat je iets mist in je leven? Vraag je je regelmatig af of dit alles is? Lijkt het alsof je steeds naast die ene promotie op het werk grijpt? Haal je wel genoeg voldoening uit wat je nu doet? Lijkt het alsof de leuke opdrachten telkens aan een ander gegund worden? Herken je je in het spreekwoord 12 ambachten, 13 ongelukken? Of …

Weten waar je allemaal goed in bent dat is heel nuttig, maar heb je jezelf ook al eens afgevraagd wat je gráág doet? Of waar je aanleg en potentieel voor hebt? Want wat je graag doet, doe je vanzelf ook beter! Ik kan je helpen om daar achter te komen en ontdek graag samen met jou je KernTalenten.

Neem contact met mij op via mijn contactformulier of bel mij op 06-51148393.